Füstre mentek a nagyfiúk

Két hét, és meg lehet tekinteni, foglalni, kóstolni, addigra árat is álmodok melléjük. Bár nem terveztem aprózni őket, de vettem egy gyönyörű sonkakést, és ki is szeretném próbálni, szóval igény szerint darabolunk is.

Nem lett kevés, és nem lettek kicsik, pakolás közben nem csak Arany Jánostól idéztem… Mindenképp rakunk el ezekből a jövő évre is, mert azt mondják a hozzáértők (a sonkamesterek!), hogy az igazi sonka másfél évnél kezdődik. Két darabot hagytunk körmösen, ez nem feledékenység vagy kontár munka volt, itt is a szakirodalomra hagyatkoztunk, azt írják, ha rajta a köröm, nincs nyílt vágás, kevésbé szárad ki a sonka.

Csupa izgalom már az életünk!

(Szintén kíváncsiságból, vajon mi az a mennyiség kolbásznál, ami nem fogy el füst után egy héten belül? Most rengeteget csináltunk, de már a fele oda. Továbbra sem győzünk végtelenül hálásak lenni a bizalmatokért!)

Megosztás
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *