Készülnek a finomságok

Eseménydús hetünk volt, de megérte minden perce, érkezik is egy adag életkép a poszt mellé.

Gyönyörű marhahúst kaphatott, aki rendelt, 677 kg volt bőrében a jószág, kevés faggyúval, szép vastag húsformákkal és kőkemény csontokkal. Nézzétek azt a hatalmas bélszínt, milyen gyönyörű és boldog, hogy kint vagyunk az EB-n! A következő vágás két hét múlva lesz, aki lemaradt, legközelebb orvosolhatja.

Csináltunk egy kevés füstölt (most még inkább lángolt) kolbászt, tényleg csak kóstolónyit, ha még éppen így szeretitek, jöhettek is érte.

Hurkából is elkészült két nagy ládányi, bár ebből már vannak veszteségeink, ahogy lejárt a füst, már sorba is álltatok érte, köszönjük a bizalmat továbbra is! Disznósajtot szerdán vágunk meg, még egy kicsit hagyjuk szikkadni füst után. A húsos-májas hurka darabja 2 500 Ft, a sajtnak kilója lesz ennyi. Nagyon friss, nagyon finom, nagyon hurka.

A szalonnák sóban várják a továbbiakat, nem lettek vékonyak idén sem. December 20.-a körül eredményhirdetés itt is, egy kis tarja, pár kolbászhúsos szűzpecsenye, és az első csülkök szintén akkor jönnek le a füstről, szép Karácsonynak nézünk elébe.

A paprika továbbra is Fajszi Paprika Manufaktúra, továbbra is hibátlan, erről nincs is tovább mit írni, nagyon jó vele dolgozni, köszönjük! (Az ajándékokat is 🥰)

A gyermek is besegít, tekerésben még van hova erősödnie, de a sört már hibátlanul szállítja, köszönjük neki is innen is!

Jövő héten folytatjuk, addig is gyertek és kóstoljatok – vigyetek amit lehet, elég jól sikerültek a heti portékák
Megosztás
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *