Érnek a szalámik

Bár az időjárás kissé esős, a világ összes áramával kordában tudjuk tartani a párát, és szépen ráncosodnak – érnek a szalámik. Ezt a hetet még elzárva töltik, de utána szabad a pálya, útjukra engedem őket. Jelenleg csak disznóból lesz anyag, a marhavágásokat nem tudtuk úgy logisztikázni, hogy szalámit is készíthessünk, azok, és a szarvas is januárra marad. Bivalyszalámi az ismert okok és körülmények miatt nem lesz. Soha többé már 😕

Mennyiségileg amúgy nagyon jól állunk, van készleten vihető – ehető hurkánk, sajtunk, némi kis kolbászunk, és a héten jönnek ki a sóból a szalonnák, csülkök, szűzpecsenyék, tarják, és újdonságként füstölt körmök is. Kapnak egy jelentős füstöt, hogy szépek is legyenek, ne csak finomak, és jövő hét elején jöhettek azokért is.

Addig is kitartás Nektek is, nekünk is, készülődjetek a Karácsonyra, de a fa alatt hagyjatok helyet egy jóképű szaláminak!

Megosztás
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *