
Na, valahogy így állunk sonka fronton (és ez közel sem az összes).
10 napot még szikkadnak, utána behálózom őket a legyek meg minden hasonló ellen, és onnantól szabad a pálya. Az árára pedig a következőt szültem meg: ha egybe viszitek a parasztsonkát, akkor 3 000 Ft/kg, ha darabolva kéritek, 3 500 Ft/kg. Ennél olcsóbban én sehol nem találtam, de őszintén, ennél kevesebbért nem is vennék sehonnan sonkát.
Tudni kell, hogy a disznók, amikből ezek az apróságok készültek, már Várszegen születtek, ezek az első teljesen saját jószágok.
Terveim szerint szombaton hajnalban viszünk árut Budapestre, és 10:00 órától Faddon csinálnánk egy nyílt napot, amikor reggeltől estig jöhettek, kóstolhattok! Szeletelünk Nektek kolozsvári szalonnát, angolszalonnát, tarját, Basturmát, szalámit, és már a szarvas szalámi is vihető lesz. Lenne mellé kenyér, sör, füstölt sajt, sör, némi savanyúság, és ha valaki megszomjazna, lesz talán egy kis sör is.
Ha változna a program, jelzek, de azért véssétek be a naptárba a szombatot, azt majdnem elfelejtettem, sörözhetünk is egyet!



