Várszeg tál

A Várszeg tál (elég jó név, most találtam ki) dolog eléggé betalált úgy látom, köszönjük előre is a bizalmat!

 

Hogy tovább vezekeljünk a sonkahiány miatt, a következőt ajánlom Nektek:

Még van egy pár darab füstölt csülkünk, kisebb is, nagyobb is (Robi barátom szerint máshol akkora a sonka, mint itt a csülök), de közös bennük, hogy szépek, és eléggé finomak. Húsvétig legyen mondjuk 1 500 Ft/kg az ára, és akkor szerintem mindenki jól jár.

Tavaly már voltatok páran, akik sonka helyett eleve füstölt tarját vittetek, és a tarja idén is az egyik zászlóshajónk lett, még ha a kép pocsék is. Nagyon nem akarom ragozni, ezzel sem jártok rosszul a tojás és a torma mellé. Itt is kicsit engedünk mától egészen Húsvétig, 4 000 Ft/kg az új ár.

A fehér szalámi pedig rohamos fogyásnak indult, ahogy kész is lett, bejön a Limousin hús benne, igaz?
Megosztás
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *